Parkstad Nieuws

Uit cijfers van het trendrapport toerisme van de provincie Limburg blijkt dat het toeristisch aanbod in Limburg in 2009 is afgenomen.

Ondanks het feit dat Limburg op de provincie Gelderland na de meeste vakantiegangers uit eigen land trekt liepen het aantal campingplaatsen, hotelkamers en andere vakantieverblijven terug ten opzichte van de voorgaande jaren.

Naast het afgenomen toeristisch aanbod kwamer er ook 10 procent minder toeristen uit het buitenland naar de provincie Limburg.

 

Voor geïnteresseerden in de "Buitenring Parkstad Limburg" wordt er op vrijdag op 2 juli en zaterdag 3 juli een informatiemarkt gehouden in het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade. Bezoekers kunnen uitgebreid informatie inwinnen over de plannen, stand van zaken en vooral over het "Ontwerp - Inpassingsplan". Medewerkers van het project zijn dan aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Tevens ligt er van de ter inzage liggende stukken (beschikbaar van 17 juni t/m 28 juli) een brochure klaar tijdens deze informatiemarkt.

Buitenring Parkstad Limburg Informatiemarkt
Parkstad Limburg Stadion, Roda J.C. Ring 1, Kerkrade.

Vrijdag 2 juli 2010: van 13.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag 3 juli 2010: van 10.00 uur tot 15.00 uur