Parkstad Nieuws

Veiliger & Bewuster Internet dankzij de "Ik Klik Bewust" campagne.Bewuster en veiliger internetgebruik. Als het aan Pascal Smits ligt, initiatiefnemer van de 'Ik Klik Bewust'-campagne, gaat het er echt van komen en behoren online aankopen bij dubieuze aanbieders en het onveilig verstrekken van persoonlijke gegevens tot het verleden.

"De grote hoeveelheid meldingen van online oplichtingspraktijken en identiteitsdiefstal motiveerde mij mijn kennis ten goede aan te wenden. Ik startte een onderzoek naar de mogelijkheden om dit soort vervelende en voor veel mensen zelfs zeer ingrijpende gebeurtenissen tegen te gaan", zegt de in Parkstad woonachtige Smits, oprichter van Enline Internet Solutions (1999) en sinds 1994 actief op het internet.

Uit cijfers van het trendrapport toerisme van de provincie Limburg blijkt dat het toeristisch aanbod in Limburg in 2009 is afgenomen.

Ondanks het feit dat Limburg op de provincie Gelderland na de meeste vakantiegangers uit eigen land trekt liepen het aantal campingplaatsen, hotelkamers en andere vakantieverblijven terug ten opzichte van de voorgaande jaren.

Naast het afgenomen toeristisch aanbod kwamer er ook 10 procent minder toeristen uit het buitenland naar de provincie Limburg.

 

Voor geïnteresseerden in de "Buitenring Parkstad Limburg" wordt er op vrijdag op 2 juli en zaterdag 3 juli een informatiemarkt gehouden in het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade. Bezoekers kunnen uitgebreid informatie inwinnen over de plannen, stand van zaken en vooral over het "Ontwerp - Inpassingsplan". Medewerkers van het project zijn dan aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Tevens ligt er van de ter inzage liggende stukken (beschikbaar van 17 juni t/m 28 juli) een brochure klaar tijdens deze informatiemarkt.

Buitenring Parkstad Limburg Informatiemarkt
Parkstad Limburg Stadion, Roda J.C. Ring 1, Kerkrade.

Vrijdag 2 juli 2010: van 13.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag 3 juli 2010: van 10.00 uur tot 15.00 uur